Hållbarhet och miljö

Hållbarhet och miljöhänsyn står i centrum för våra värderingar och är en konstant faktor i vår affärsutveckling. Vår omgivning, den naturliga miljön där vi verkar, är en av våra mest värdefulla tillgångar, och därför är dessa områden alltid integrerade i våra beslutsprocesser.

Här är några av våra hållbarhetsåtgärder:

  1. Grön energi: All el som går åt till stugan såsom kyla på sommaren, lampor osv. kommer ifrån grön el (vind-, sol, eller vattenkraft).

  2. Värme: När det är för kallt för att värma stugan med grön el, så värms den med en dieselvärmare som vi driver med syntetdiesel (HVO100)

  3. Återvinning och avfallshantering: Vi återvinner och hanterar vårt avfall så att så mycket som möjligt kan användas igen.

  4. Lokalt samarbete: Vi prioriterar samarbeten med lokala producenter och butiker för att stödja den regionala ekonomin och minska transportens miljöpåverkan.

  5. Miljövänliga produkter: Våra diskmedel, schampo och duschkräm är alla biologiskt nedbrytbara.

  6. Viktiga samarbetspartners: Vi är noggranna med att välja våra samarbetspartners för att säkerställa att våra gäster får en hållbar upplevelse som grundar sig på både sociala och miljömässiga värderingar.